Er komt geen Night Sky seizoen 2

Er komt geen Night Sky seizoen 2. Prime Video heeft namelijk laten weten dat ze gaat geen nieuwe reeks laten maken van de sciencefiction serie Night Sky, met in de hoofdrollen Sissy Spacek (The Old Man and The Gun) en J. K. Simmons (Being the Ricardos). Het nieuws komt anderhalve maand nadat alle acht afleveringen van seizoen 1 van de dramaserie, mede geproduceerd door Amazon Studios en Legendary Television, op 20 mei werden uitgebracht.

De serie, die grotendeels positieve recensies kreeg, had geen significante impact op het aantal kijkers, terwijl ze aanzienlijke kosten met zich meebracht die verband hielden met de sci-fi-inhoud.

Night Sky seizoen 2

Night Sky volgt Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J. K. Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald… en de mystificerende kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández en Adam Bartley spelen ook in de serie van Amazon Studios en Legendary Television. Night Sky is gemaakt en co-executive geproduceerd door Holden Miller, met Daniel C. Connolly als showrunner en uitvoerend producent. Jimmy Miller, Sam Hansen en Philip Martin dienden ook als EP’s.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter