Erotische thriller Deep Water met Ben Affleck & Ana de Armas naar streamer

Nadat de erotische thriller Deep Water vorige week van Disney’s bioscooprelease kalender werd gehaald, meldt Deadline dat de film met in de hoofdrol Ben Affleck en Ana de Armas, op weg is naar streaming.

De film, geregisseerd door Adrian Lyne, zou naar Hulu verhuizen voor een binnenlandse release, waarbij Amazon de rechten krijgt om de film in het buitenland te streamen. De film zou oorspronkelijk uitkomen op 14 januari 2022, maar werd abrupt uitgesteld. Momenteel is er geen officiële releasedatum voor de streaming-release gegeven.

Hoewel het nog steeds onduidelijk is waarom de film uit een bioscooprelease is verwijderd, meldde Deadline dat de beslissing om de film uit de bioscoop te halen waarschijnlijk te wijten was aan de lauwe ontvangst voor de meeste dramafilms aan de box office op dit moment.

Deep Water

Deep Water is geregisseerd door Fatal Attraction-filmmaker Adrian Lyne op basis van een script dat mede is geschreven door Zack Helm (Stranger Than Fiction) en Sam Levinson (Euphoria). De film is gebaseerd op een roman van Patricia Highsmith (Strangers on a Train, The Talented Mr. Ripley). De hoofdrollen zijn voor Ben AffleckAna de Armas, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Finn Wittrock, Rachel Blanchard, Tracy Letts, Kristen Connolly en Dash Mihok.

De film draait om Vic en Melinda Van Allen, een aantrekkelijk jong getrouwd stel wiens spelletjes met elkaar een vreemde wending nemen wanneer mensen om hen heen dood beginnen op te duiken. Het paar voorkomt echtscheiding in een liefdeloos huwelijk door elkaar minnaars te gunnen. Het verhaal neemt een donkere wending wanneer de lijken van Melinda’s minnaars zich opstapelen en Vic de hoofdverdachte is.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter