Everything Everywhere All At Once vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscoop

Na lovende recensies en een ongelooflijk openingsweekend in de VS, zal The Searchers de langverwachte avontuurlijke sci-fi film Everything Everywhere All at Once met Michelle Yeoh vanaf 19 mei uitbrengen in de bioscoop in Nederland en België.

Everything Everywhere All At Once Nederland bioscoop

Everything Everywhere All At Once in Nederland in de bioscoop

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians), Ke Huy Quan (Indiana Jones and the Temple of Doom), Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel), Jenny Slate (Gifted), Harry Shum Jr. (Glee), James Hong (Big Trouble in Little China) en Jamie Lee Curtis (Halloween Kills).

Everything Everywhere All At Once is geschreven en geregisseerd door regieduo Daniel Kwan en Daniel Scheinert a.ka. de Daniëls. Joe en Anthony Russo produceren via hun AGBO-banner samen met Ley Line Entertainment en Jonathan Wang. Eli Bush en Mike Larocca behoren tot de uitvoerende producenten samen met Josh Rudnick, Tim Headington en Theresa Steele Page.

Everything Everywhere All At Once had afgelopen maand zijn bioscooprelease in de Verenigde Staten. Naast fantastische cijfers aan de box-office, werd de film ook overladen met sensationele reviews en daarmee gebombardeerd tot één van de must-see-films van 2022. De film maakt zich nu op om de rest van de wereld te veroveren.

Everything Everywhere All at Once is vanaf 19 mei 2022 te zien in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter