Ezra Miller verliest mogelijk zijn rol als The Flash in het DCEU

De carrière van Ezra Miller in het DCEU komt mogelijk binnenkort tot een einde, aangezien een nieuw bericht suggereert dat de acteur na The Flash zal worden ontheven uit zijn rol. Miller is de laatste tijd vaak negatief in het nieuws verschenen. Zo zou hij in dronken toestand vaker mensen hebben lastig gevallen, bedreigd en fysiek hebben aangevallen. Daarnaast heeft hij ineens zijn Instagram-account verwijderd en is hij onvindbaar voor de rechtbank.

Volgens Deadline zeiden bronnen dat zelfs als er geen beschuldigingen meer naar boven komen, de studio Miller waarschijnlijk niet in de Flash rol zal houden in toekomstige DC-films. Dat zou betekenen dat ze zijn personage Barry Allen in de toekomst zouden vervangen, maar er staat nog steeds een investering van $ 200 miljoen op het spel met de eerste film. Volgens Deadline staat David Zaslav, de CEO van Warner Bros Discovery, nu voor een moeilijke keuze.

Zaslav heeft verschillende keuzes en hij zal er binnenkort een maken. Een optie is dat de promotie van de film wordt teruggeschroefd. Of hij kan de film een release geven op het streamingplatvorm HBO Max. Een andere mogelijkheid is dat ze proberen een hit te maken van de film en Miller ontslaan als ze de zaken niet kunnen rechtzetten.  Een bron vertelde de site:

“There is no winning in this for Warner Bros, … This is an inherited problem for Zaslav. The hope is that the scandal will remain at a low level before the movie is released, and hope for the best to turn out.”

Volgens roddelwebsite TMZ schreef Deadline oorspronkelijk:

“In (David) Zaslav’s plan to make DC an explosively successful division like Marvel under his newly structured studio, with its own new boss, the non-binary identifying Miller, we hear, is simply not a part of those plans going forward in the future universe regardless if there are more allegations or not.”

Miller trad voor het eerst toe tot het DCEU in Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 en verscheen later in Justice League uit 2017 en Zack Snyder’s Justice League in 2021. Hij maakt ook deel uit van Warner Bros’s andere franchise Fantastic Beasts als Credence Barebone. Warner Bros. verving eerder al acteur Johnny Depp door Mads Mikkelsen voor de rol van Grindelwald, vanwege de rechtszaak waarin hij was verwikkeld met zijn ex-vrouw Amber Heard.

Voorafgaand aan het recente nieuws over ongepast gedrag met minderjarigen, werd de acteur twee keer gearresteerd in Hawaï voor het aanvallen van mensen in een karaokebar. Daarna werd Miller een maand later gearresteerd voor tweedegraads mishandeling in een woning, omdat hij naar verluidt een stoel naar een vrouw had gegooid, wat een snee in haar voorhoofd betekende.

Ezra Miller als The Flash

In The Flash film keert Ezra Miller terug naar zijn rol als Scarlet Speedster/Barry Allen van DCEU. Deze speelde hij voor het eerst in Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League en Zack Snyder’s Justice League. Hij maakte ook een verrassende verschijning in 2019 tijdens het crossover-evenement Crisis on Infinite Earths van The CW.

Andere rollen zijn er voor Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen en Sasha Calle als Supergirl. Ron Livingston is ook gecast om Billy Crudup te vervangen als Henry Allen. Er is bevestigd dat Michael Keaton en Ben Affleck hun respectievelijke versies van Bruce Wayne/Batman voor de film opnieuw zullen opnemen.

De film is geregisseerd door Andy Muschietti op basis van een scenario door Christina Hodson.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter