Falling For Christmas met Lindsay Lohan vanaf 10 november op Netflix

Vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas. Lindsay speelt in de film een redelijk verwende hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies heeft. In de dagen voor Kerstmis neemt de eigenaar van haar lodge de zorg voor haar op zich, met alle gevolgen van dien. Bekijk hieronder de trailer.

Falling For Christmas

Falling For Christmas

Een pas verloofde, verwende hotelerfgename krijgt een ski-ongeluk, lijdt aan totaal geheugenverlies en wordt in de dagen voorafgaand aan Kerstmis onder de hoede genomen van een knappe, arbeiderslodge-eigenaar en zijn vroegrijpe dochter.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Olivia Perez.

Lohan zei:

“It’s such a refreshing, heartwarming romantic comedy, and I miss doing those kinds of movies. All the stunt scenes were really fun for me because I haven’t gotten to do that much in a lot of my films… When I’m flying off the hill, attempting to ski well and not doing it.”

Naast de hoofdrol, produceerde Lohan ook de film, met regisseur Janeen Damian aan het roer. Het is haar eerste film in de deal met Netflix, waarin ook de nieuwe komedie Irish Wish is opgenomen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter