Fans blij met Johnny Depp in Dior commercial

Acteur Johnny Depp is de afgelopen tijd bij meerdere projecten ontslagen, maar was onlangs in een Dior commercial te zien. Dit tot groot genoegen van enkele fans.

Johnny Depp heeft de laatste tijd flink onder vuur gelegen vanwege misbruikbeschuldigingen. Dit zorgde voor zijn ontslag bij Disney’s Pirates of The Caribbean en de Fantastic Beasts-franchise. Hij werd bij die laatste vervangen door een andere acteur. Het leek even alsof Depp in zijn geheel geen rollen meer kreeg.

Johnny Depp in Dior commercial

Onlangs was de acteur in echter weer een commercial te zien. Het gaat om een video voor het parfummerk Dior, waar Depp al eerder aan verbonden was. Je kunt dit hieronder bekijken.

Fans waren blij om de acteur weer te zien, zo blijkt uit de reacties op Twitter:

Volgens IMDB heeft Depp de afgelopen tijd ook andere acteerklussen gehad, maar voornamelijk kleine projecten. Ook is hij blijkbaar te horen in de animatieserie Puffins, waarin allerlei kleurrijke vogels centraal staan. Het lijkt erop dat deze via zowel Apple TV+ als Amazon Prime Video te zien gaat zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter