Fantastic Four krijgt releasedatum en start MCU Phase 6

Tijdens het Marvel-panel op San Diego Comic-Con werden fans getrakteerd op nieuws over de aanstaande MCU versie van de Fantastic Four, Marvel’s First Family. De aankomende film zal de eerste film zijn in Marvel’s Phase 6, die nu samen met Phases 4 en 5 deel uitmaakt van “The Multiverse Saga”. Fantastic Four komt officieel uit op 8 november 2024, dus het is nog meer dan twee jaar verwijderd van een première. Er is geen castingnieuws bekendgemaakt, dus wie in de film zal spelen, is nog een raadsel. Bekijk de Fantastic Four aankondiging hieronder.

Fantastic Four in het MCU 

Losjes gebaseerd op Marvel’s ‘Ultimate Fantastic Four’ comic serie, was de vorige film uit 2015 controversieel, waaronder een controversiële tweet van regisseur Josh Trank waarin hij klaagde over de kwaliteit van de uiteindelijke cut van de film. De film haalde slechts $167 miljoen aan de wereldwijde box office.

De film had hoofdrollen voor Miles Teller als Reed Richards (Mr. Fantastic), Kate Mara als Sue Storm (The Invisible Woman), Michael B. Jordan als Johnny Storm (The Human Torch), Jamie Bell als Ben Grimm (The Thing), Toby Kebbell als Victor Von Doom. Voorafgaand aan deze versie regisseerde Tim Story de film Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, die wereldwijd een gecombineerde $619 miljoen opbracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter