Fantasy film Slumberland vanaf 18 november 2022 op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Slumberland, het aankomende fantasy-avontuur met in de hoofdrollen Jason Momoa en Marlow Barkley. De film zal vanaf 18 november beschikbaar zijn voor streaming.

Slumberland Netflix

Slumberland op Netflix

Slumberland neemt je mee naar een nieuwe magische plek. Een droomwereld waar Nemo (Marlow Barkley) en haar bijzondere buddy Flip (Jason Momoa) op het avontuur van hun leven gaan. Nadat Nemo’s vader Peter (Kyle Chandler) plotseling vermist raakt op zee, staat haar hele leven op z’n kop. Ze moet haar idyllische bestaan achterlaten om bij haar lieve maar ongemakkelijke oom (Chris O’Dowd) in de stad te gaan wonen. Haar nieuwe leven brengt overdag veel uitdagingen met zich mee. Maar ‘s nachts leidt een geheime kaart haar naar de wonderlijke wereld van Slumberland en sluit Nemo zich aan bij Flip, een ruige maar lieve rover die snel haar maatje en haar gids wordt. Flip en Nemo beginnen samen aan een onvergetelijke reis waar ze dromen najagen en nachtmerries ontvluchten. En Nemo begint te hopen dat ze weer herenigd zal worden met haar vader.

De film heeft rollen voor Jason Momoa (Aquaman), Marlow Barkley (Single Parents), Weruche Opia (I May Destroy You), India de Beaufort (One Tree Hill), Kyle Chandler (King Kong) en Chris O’Dowd (Gulliver’s Travels).

Slumberland wordt geregisseerd door Francis Lawrence op basis van een scenario door David Guion en Micahel Handelman. De film wordt geproduceerd door Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, David Ready en Cameron MacConomy, met Guion, Handelman en Ray Angelic als uitvoerend producent.

Slumberland is vanaf 18 november 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter