Fargo seizoen 1 t/m 4 te zien op Videoland

De FX-serie Fargo van Noah Hawley, die voorheen op Netflix te zien was, is vanaf nu te zien op Videoland. De overstap heeft te maken met het feit dat FX in 2018 een samenwerkingsverband is aangegaan met de streamingdienst Hulu. Dit bedrijf heeft op zijn beurt een overeenkomst met Videoland, die beschikt over de Nederlandse uitzendrechten. De dienst zal de eerste drie seizoenen van de serie in oktober toevoegen. Op 11 oktober zullen ook de eerste drie afleveringen van Fargo seizoen 4 op Videoland verschijnen. Daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.

Fargo seizoen 1 t/m 4 op Videoland

Fargo is een zwartkomische anthologieserie die is ontwikkeld door Noah Hawley. Het is voor een deel gebouwd op het concept van de gelijknamige film van de gebroeders Coen uit 1996 en speelt zich grotendeels af in dezelfde regio in Noord-Amerika. De geweldige acteertalenten, super script en bizarre balans tussen zwarte humor en chaos bezorgen deze topserie veel lof en awards.

Fargo seizoen 1

Fargo seizoen 1 neemt je mee naar de 2006 in ijskoud Minnesota. Hoewel het merendeel van de aardige inwoners geen mug kwaad doet, knapt er bij verzekeringsagent Lester Nygaard (Martin Freeman) een snaar. Lester probeert de gevolgen van zijn inzinking te verbergen en roept onopzettelijk de hulp in van huurmoordenaar Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). Vanaf dat moment gebeurt de ene na de andere vergissing. Twee small-town politieagenten zien niet alles rooskleurig in en zoeken naar de rode draad in al deze criminele taferelen.

Fargo seizoen 2

Crime, Thriller en Drama. Ijzersterke dialogen en passende soundtracks. Je vindt het allemaal in het tweede deel van de hitserie Fargo. Het tweede seizoen peelt af in de jaren 70. Ook deze keer is de tv-serie gebaseerd op waargebeurde verhalen over een serie moorden in een klein dorp in Minnesota. Ongelukjes van brave burgers, afrekeningen van gevreesde gangs en twee small-town sheriffs met een flinke dosis doorzettingsvermogen om de mysteries op te lossen zijn de hoofdingrediënten van dit tweede seizoen. De voor deze rol Golden Globe-genomineerde actrice Kirsten Dunst en Patrick Wilson spelen samen met de rest van de cast de sterren van de hemel.

Fargo seizoen 3

Okey-dokey, wat je hier hebt is niets minder dan het met zwarte humor doorspekte en waanzinnig spectaculaire derde seizoen van Fargo. Ewan McGregor levert een puike prestatie in zijn dubbelrol als “de parkeerplaatskoning van Minnesota”, Emmit Stussy, en diens jongere broer, Ray, een reclasseringsambtenaar met een buikje en een diepe overtuiging dat de hele wereld tegen hem is. Het enige lichtpuntje in het leven van Ray is Nikki, een sluwe vrouw met een goed stel hersens, een mooi gezichtje en een grote passie voor bridge. Als ze besluit Ray te helpen in een poging zijn kansen te doen keren, loopt alles snel uit de hand en leidt een onbenullige diefstal tot volstrekte chaos en moord.

Fargo seizoen 4

In 1950, aan het einde van twee grote Amerikaanse migraties – die van Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, die aan het einde van de vorige eeuw naar de VS kwamen en zich vestigden in noordelijke steden als New York, Chicago – en Afro-Amerikanen die de stad verlieten in grote getale naar het zuiden om aan Jim Crow te ontsnappen en naar diezelfde steden te verhuizen – zag je een botsing van buitenstaanders, die allemaal vochten voor een stukje van de Amerikaanse droom. In Kansas City, Missouri, hebben twee criminele syndicaten een ongemakkelijke vrede getroffen. Een Italiaan, een Afro-Amerikaan. Samen beheersen ze een alternatieve economie – die van uitbuiting, transplantatie en drugs. Dit is ook de geschiedenis van Amerika. Om hun vrede te versterken, hebben de hoofden van beide families hun oudste zonen geruild. Castleden zijn Chris Rock, Kelsey Asbille, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston en Jessie Buckley.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter