Fargo seizoen 5 aangekondigd

Tijdens een virtuele SXSW-chat zegt Fargo-maker Noah Hawley dat hij zeker een seizoen 5 in petto heeft. Hij weet alleen nog niet wanneer dit zal zijn. Hij vertelde:

“It will happen, but I’m not in a place where I’m writing on that yet, but I’m definitely excited to do one on some level. I have to store up ten hours of what there is to say, so I have my notepad and keep writings things down. I’ll get to it in the next year.” 

De zwarte comedyserie is gebaseerd op de gelijknamige film Fargo uit 1996 van de regisseursbroers Joel en Ethan Coen. Net als in de film staat een misdaad in een kleine Amerikaanse plaats centraal.

Fargo seizoen 5

Fargo is een zwartkomische anthologieserie die is ontwikkeld door Noah Hawley. Het is voor een deel gebouwd op het concept van de gelijknamige film van de gebroeders Coen uit 1996 en speelt zich grotendeels af in dezelfde regio in Noord-Amerika. De geweldige acteertalenten, super script en bizarre balans tussen zwarte humor en chaos bezorgen deze topserie veel lof en awards.

De serie ging in première op 15 april 2014. Elk seizoen heeft een ander verhaal en een andere cast. Zo speelden Billy Bob Thornton en Martin Freeman de hoofdrollen in de eerste reeks uit 2014 en is onder anderen Chris Rock te zien in het vierde seizoen, dat vorig jaar werd uitgezonden. De serie wordt geprezen door critici en won al prestigieuze prijzen, zoals meerdere Emmy Awards en Golden Globes.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter