FBI seizoen 3 vanaf 3 januari op Veronica

FBI seizoen 3 is vanaf 3 januari 2022 te zien op Veronica. Bekijk hieronder alvast een trailer.

FBI seizoen 3 op Veronica

FBI is een serie over de interne werking van het New Yorkse kantoor van de FBI, waarbij alle vaardigheden, intellect en de meest geavanceerde technologie van het Bureau worden gebruikt om New York en het land veilig te houden. Dit wordt onder anderen gedaan door speciaal agent Maggie Bell, een veteraan van het kantoor in Manhattan, en haar partner Omar Adom “OA” Zidan, die pas in dienst is en uit Queens, New York, komt. Hij werkte voorheen undercover voor de drugsafdeling. Assistent-speciaal agent Jubal Valentine leidt de onderzoeken vanuit het hightech kantoor in Manhattan, samen met analist Kristen Chazal.

Na het plotselinge vertrek van FBI-agente Kristen Chazal, krijgt Stuart Scola (John Boyd) in FBI een nieuwe partner. Tiffany Wallace (Katherine Renee Turner) komt over uit New York en sluit in deze eerste aflevering van het nieuwe, derde seizoen aan bij het team. Tegelijkertijd keert Maggie terug van haar undercoveropdracht en beide agentes mogen gelijk in actie komen wanneer het team wordt ingeschakeld om de daders van een schietpartij bij een mediabedrijf op te sporen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Ebonée Noel, Sela Ward, Alana de la Garza, John Boyd, Katherine Renee Turner.

FBI is een misdaaddrama serie gemaakt door Dick Wolf en Craig Turk, uitgezonden op CBS. De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment, CBS Studios en Universal Television, met Dick Wolf, Arthur W. Forney, Peter Jankowski en Turk als uitvoerende producenten.

FBI ontving op 20 september 2017 een straight-to-serie-commissie voor 13 afleveringen. In mei 2020 verlengde CBS de serie voor een derde seizoen. Het derde seizoen ging in première op 17 november 2020. In 2021 verlengde CBS de serie voor een vierde seizoen, dat op 21 september 2021 in première ging.

FBI seizoen 3 is vanaf 3 januari om 21.25 uur te zien op Veronica.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter