Fear City: New York vs The Mafia vanaf 23 juli op Netflix

De nieuwe Netflix documentaire-serie Fear City: New York vs. The Mafia vertelt het verhaal van de opkomst en de val van de machtigste maffiafamilies van New York in de jaren zeventig. Vijf maffiafamilies regeerden in de jaren 70 en 80 met bloedige vuist over New York, totdat een groep FBI-agenten het ondenkbare probeerde: ze uitschakelen. De serie is is vanaf 23 juli te zien op Netflix, bekijk hieronder alvast de trailer.

Fear City: New York vs. The Mafia

De nieuwe docuserie bestaat uit drie afleveringen en gaat over een zwarte bladzijde in de geschiedenis van New York City. Je ziet in de serie hoe de ‘Five Families’ worden opgespoord, die gedurende de jaren zeventig en jaren tachtig de scepter zwaaiden in de stad, namelijk Bonanno, Colombo, Gambino, Genovese en Luccese.

Fear City: New York vs. The Mafia is van de makers van de Netflix-serie Don’t Fuck With Cats, de succesvolle documentaire over een Canadese porno-acteur die sadistische moorden pleegde. De serie is geregisseerd door Sam Hobkinson. De documentairemakers hebben zowel betrokken politieagenten als ex-mafia leden gesproken. Daarnaast bevat de reeks nooit eerder vertoonde beelden en archiefmateriaal.

Fear City: New York vs The Mafia is vanaf 23 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter