Featurette & poster voor Jon Stewart’s Irresistible met Steve Carell en Rose Byrne

Focus Features heeft een nieuwe featurette en poster vrijgegeven voor Irresistible, de komedie van schrijver en regisseur Jon Stewart, met in de hoofdrol Steve Carell en Rose Byrne. De film is On Demand beschikbaar op 26 juni. Bekijk de featurette en poster hieronder.

 

Irresistible

Gary Zimmer is een democraat die als politiek strateeg aan de campagne van een oud-kolonel van de marine werkt. Deze wil burgemeester worden van een dorpje in Wisconsin waar hij zich inzet voor de rechten van de illegale arbeiders. De Republikeinen sturen op hun beurt de briljante Faith waarna de strijd om de sjerp kan beginnen.

De film is afkomstig van schrijver/regisseur/Emmy-winnaar Jon Stewart (Rosewater, The Daily Show, The Colbert Report).

Irresistible heeft rollen voor Academy Award-genomineerde Steve Carell (Foxcatcher, The Office, Battle of the Sexes), Golden Globe-genomineerde Rose Byrne (Damages, Mrs. America, Spy), Academy Award-winnaar Chris Cooper (Adaptation., August: Osage County, Homecoming), Topher Grace (BlacKkKlansman, Under the Silver Lake, The Hot Zone), Golden Globe-genomineerde Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is the New Black, American Pie) en Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire, Terminator: Dark Fate, The Turning). De film is geproduceerd door Plan B Entertainment, Stewart, Dede Gardner, Jeremy Kleiner en Lila Yacoub.