Feel Good seizoen 2 vanaf 4 juni op Netflix

Feel Good seizoen 2 is vanaf 4 juni te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen. Wanneer Mae na haar terugval het contact met George en zichzelf probeert te herstellen, realiseert ze zich dat ze pas verder komt als ze haar verleden onder ogen ziet.

Feel Good seizoen 2 

De serie draait om de liefdesrelatie tussen de met een drugsprobleem kampende stand-up Mae en de nog niet uit de kast gekomen lerares George.

In seizoen 2 zal de relatie van Mae en George nog veel meer ups en downs meemaken voordat ze terugkeren naar een plaats van verzoening. Ondertussen worstelt Mae om het hoofd te bieden aan het recente uiteenvallen, en begint ze te worstelen met haar eigen genderidentiteit en hoe ze misschien toch gezien wil worden.

Feel Good is een Brits komedie-drama serie gemaakt door Mae Martin en Joe Hampson. Het eerste seizoen ging op 18 maart 2020 in première op Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk, waarna alle zes afleveringen werden uitgebracht op All 4. Netflix verzorgde de internationale distributie en bracht het internationaal uit op 19 maart 2020. Het tweede seizoen zal ook het laatste seizoen van Feel Good zijn, laat Netflix weten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mae Martin, Charlotte Ritchie, Lisa Kudrow, Sophie Thompson, Phil Burgers. In het tweede seizoen zijn er ook rollen voor Jordan Stephens, John Ross Bowie en Eleanor Matsuura.

Feel Good seizoen 2 is vanaf 4 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter