Film Surge met Ben Whishaw vanaf 16 september in de bioscoop

De Filmfreak brengt de film Surge van regisseur Aneil Karia vanaf 16 september uit in de bioscoop. In de film raakt een jonge man verwikkeld in sleur steeds meer in isolatie en verliest de controle over zijn eigen geest. Bekijk hieronder de trailer.

De film Surge

Joseph (Ben Whishaw) is een buitenbeentje en zit vast in een leven van routine. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend. Hij begint aan een roekeloze zwerftocht door Londen, waar hij een pad van chaos en verwarring achterlaat. Surge volgt van zeer nabij de aangrijpende metamorfose van een ongelukkige jonge man die zijn eigen geest niet meer de baas is.

Ben Whishaw, bekend van Perfume: The Story of a Murderer, schittert in de intense en aangrijpende rol van Joseph. Op het Sundance Film Festival werd hij voor deze rol bekroond met een Special Jury Award. Andere rollen zijn er voor Ellie Haddington, Ian Gelder, Jasmine Jobson, Laurence Spellman, Ryan McKen, Muna Otaru, Bradley Taylor, Ranjit Singh Shubh, Chris Coghill, Clare Joseph.

De film Surge van regisseur Aneil Karia (en co-schrijver Rita Kalnejais van Babyteeth), ging in wereldpremière op de Berlinale. Op 16 september brengt De Filmfreak Surge uit in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter