Zin in een filmdiscussie? Bezoek deze groepen!

Er wordt in Nederland stiekem best veel met films gedaan. Naast grote recente projecten als De Oost en De Slag om de Schelde worden er ook podcasts over films opgenomen. Daarnaast zijn er meerdere leuke groepen op Facebook te vinden om een filmdiscussie te houden. In dit artikel zetten we er een aantal voor jullie op een rijtje.

Nederland

Redelijk actieve en overzichtelijke filmgroep

Grootschalige groep, met veel serieliefhebbers

Nederland en Vlaanderen

Groep van fanatieke filmliefhebbers, die ook van een lolletje houden

Een kleinschalige en overzichtelijke groep met fanatieke filmliefhebbers

Leuke en levendige filmgroep

Filmdiscussie tips

Iedere groep heeft zo zijn eigen regels. Het spreekt voor zich dat het beter is wanneer je jezelf daar aan probeert te houden. Daarnaast is het aan te raden om niet alleen dingen te delen, maar ook te proberen om eens te reageren op wat iemand anders plaatst. Het is een kleine moeite en de kans is groot dat deze mensen later bij jou terug zullen reageren.

Meer filmgroepen

Uiteraard zijn dit lang niet alle groepen die er rondom films zijn opgericht. Mocht jij ook een filmgroep kennen of beheren, laat het ons gerust weten. Dit kan via mail, maar ook Facebook of Instagram.

Nederlandse filmpodcasts

Mocht je het leuk vinden om je met films en series bezig te houden dan kunnen we het ook aanraden om naar filmpodcasts te luisteren. Deze worden ook in Nederland veel gemaakt. In dit lijstje hebben we er 7 voor jullie op een rijtje gezet.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter