Blog | Filmhoek.nl en 175 Likes….(Peter Solvani)

Hallo beste lezers en bezoekers van Filmhoek.nl

Peter Solvani hier met een persoonlijk bericht aan al onze fans, lezers, bezoekers en partners.

Afgelopen maandag was het dan zover. We ontvingen op de Facebookpagina van Filmhoek.nl onze 175ste ‘Like’. Normaliter schrijf je een ‘bedankje’ over het bereiken van een iets grotere mijlpaal, maar ik vond het interessanter om er nu al iets persoonlijks over te schrijven.

Dik een jaar geleden begon ik deze Facebookpagina, onder de naam Solvi’s Filmhoek, om mijn liefde voor de film te uiten d.m.v. het recenseren van de films die ik had bezocht. En zoals dat meestal gaat, ben je daar heel tevreden mee en blij om daarvoor al een aantal ‘Likes’ op deze pagina te krijgen. Een leuke waardering van de passie en liefde die je erin steekt. Maar wat de afgelopen 4 á 5 maanden is gebeurd, is echt ongelofelijk en overweldigend. Iets wat ik bij lange na niet had verwacht. Maar dit kwam niet zomaar uit de lucht vallen, maar dankzij passie, inzet, hard en veel werk.

Ik wil eigenlijk in dit stukje uitdrukkelijk mijn dank en bewondering uitspreken ten aanzien van mijn partners. Deze 2 personen zorgen grotendeels er dagelijks voor dat deze Facebookpagina zoveel attentie, waardering en aandacht krijgt. Dat het uitgegroeid is tot wat je nu ziet en wat het nu is. Dat er zelfs mogelijk een leuke en interessante toekomst in zit. Deze 2 partners zijn: Glenn Abbink en Immy Verdonschot.

Beste Glenn en Immy. Via deze weg wil ik jullie beiden hartelijk bedanken voor alles. Zonder jullie medewerking had Filmhoek.nl deze mijlpaal nooit kunnen bereiken.

Ik wil vooral Glenn zeer bedanken voor zijn mateloze en onvermoeibare inzet. Zijn passie en liefde voor films en alles daaromheen zijn de pilaren waar deze Facebookpagina, en vooral onze net 39 dagen oude website, op rusten. Deze man verdient het merendeel van alle credits. Maar ook gaan een grote hoeveelheid credits naar Immy, voor haar bijdragen, en de intussen meewerkende gastrecensenten, Dennis, Fabian en Rozemarijn. Ook zij hebben een steentje ertoe bijgedragen aan het succesverhaal Filmhoek.nl.

Ondertussen zitten wij, Glenn en ik, niet stil, want samen hebben we alweer een nieuw project opgestart, namelijk Theaterhoek.nl. Een zuster project van Filmhoek.nl dat zich helemaal richt op alles wat met het theater te maken heeft.
Ook over dit project heb ik een zeer goed gevoel, maar de tijd zal het wel weer leren. In ieder geval hebben Glenn en ik er veel vertrouwen en zin in.
(Check en Like de Facebookpagina: Theaterhoek.nl)

 

Ik hoop stilletjes de mijlpaal van 200 ‘Likes’ voor Filmhoek.nl spoedig te kunnen bereiken en dat heugelijke feit samen met al onze supporters en lezers groots te kunnen gaan vieren. Dus hou ons in de gaten. 😉

Nogmaals wil ik nadrukkelijk mijn hartelijke dank aan al onze supporters, bezoekers en lezers uitspreken.

Thanx for everything.

Met vriendelijke groet,

Peter Solvani
Solvi’s Filmhoek 😉