Filmhoek zoekt gastrecensenten!

filmhoek gastrecensenten

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien is Filmhoek.nl nog steeds groeiende. We brengen jullie het filmnieuws, maken video’s en bezoeken ook vele evenementen zoals de Dutch Comic Con. Tevens blijven we recensies schrijven waarin we de nieuwste films kritisch beoordelen. Daarnaast staan we altijd open voor de meningen van anderen. Iedereen heeft een eigen visie en het is altijd interessant om die van iemand anders te horen. Daarom zijn we op zoek naar gastrecensenten. Dit betekent dat jij een recensie schrijft en wij die op onze website delen.

Zo kun je, vooral als beginnende schrijver, je publiek aanzienlijk vergroten. Tevens zijn wij altijd bereid om jou tips en opbouwende kritiek te geven. We helpen je als het ware om beter te schrijven. Je hoeft niet eens een doorgewinterde schrijver te zijn, zolang je maar bereidt bent om het te leren. Een ander bijkomend voordeel is dat je nergens aan vastzit. Of je nou een keer per week een recensie instuurt of eens per maand…je bent altijd welkom.

Vaste gastrecensenten

Het is ook mogelijk om vaste gastrecensent te worden. Je komt hiervoor in aanmerking als je met regelmatig recensies instuurt die van redelijk tot hoge kwaliteit zijn. Als ‘’beloning’’ krijg je een stukje op de ‘’over ons’’ pagina van onze site. Tevens kunnen we je compenseren met goodies en gratis filmvertoningen.

Heb jij interesse? Stuur ons een mail of een privébericht via Facebook!