Filmweek 27 door Martijn

Filmweek 27 door Martijn. Het was weer een interessante en actieve filmweek. Zoals gewoonlijk presenteer ik het nieuws, opgedeeld in categorieën. Laten we deze week beginnen met een nieuwe recensent:

Finding-Dory-Disney

Guus Tijssen heeft namelijk maar liefst twee recensies in een week voor ons geschreven. Waaronder die van Finding Dory. Wat ons betreft mag hij zo doorgaan.

Het meest opmerkelijke nieuws:

Suicide Squad

De aankomende Suicide Squad film zal slechts 130 minuten duren. Dit is redelijk weinig voor een film met zoveel personages.

Het leukste nieuwtje:

piratenjager filmhoek

De overheid van Japan heeft besloten om een piratenjager in te huren. Deze wordt betaald om op zoek te gaan naar illegale video’s van animeseries.

Het dieptepunt:

Het dieptepunt was het overlijden van acteur Carlo Pedersoli, beter bekend als Bud Spencer. Pedersoli was vooral bekend vanwege zijn spaghetti western welke hij maakte met Terence Hill.

Blogs en Recensies:

Ook deze week waren er weer twee recensies.

Zoals hierboven al aangegeven gaf Guus Tijssen zijn mening over de nieuwe Pixar animatiefilm Finding Dory.

Toch was dit niet de enige recensie die Guus schreef. Ook gaf hij zijn mening over Now You See Me 2, een film met onder andere Jesse Eisenberg en Mark Ruffalo.

Trailers en meer beelden:

Een leuke film voor kattenliefhebbers!

De eerste clips vanuit deze spectaculaire avonturenfilm staan online. Deze zijn zeker de moeite waard om een even te bekijken!

In deze trailer hoor je gedeeltes van Rihanna’s nieuwe single “Sledgehammer”

Dit project is gebaseerd op de gelijknamige korte film van regisseur David F. Sandberg.

Onlangs verscheen al de trailer voor deze western, nu ook een indrukwekkende poster.

Er verscheen wederom een trailer voor het derde deel uit de Bridget Jones reeks.

Deze kleurrijke animatiefilm heeft een stemmencast met onder andere Justin Timberlake, Anna KendrickJames Corden en Russell Brand.

Er zijn al vele foto’s verschenen van dit project, maar dit is de eerste keer dat ”The Rock” alleen te zien is.

Deze film wordt geregisseerd door Luke Scott, de zoon van bekende filmmaker Ridley Scott.

In deze film speelt Tom Hanks de gezagsvoerder “Sully” Sullenberger die een vliegtuig veilig moet laten landen.

De eerste trailer voor een film welke al meer dan 30 jaar in de maak is. De voice-over is gedaan door Brad Pitt. Ook verscheen er een poster.

Wederom een flauwe komedie waarin dit keer Bryan Cranston en James Franco tegenover elkaar staan.

Een film waarin de jonge Lu besluit om zich voor te doen als de moeder van een kind met een nalatige ouder. Dit zorgt ervoor dat ze uiteindelijk een band vormt met de echte moeder.

Alweer een Tweede Wereldoorlogsfilm? Jazeker en dit keer met Mel Gibson als regisseur. Het verhaal van een dokter die dienst weigert klinkt nogal suf, maar het verdient een kans.

Dit waren de meest opvallende nieuwtjes van Filmweek 27. Heb jij nog aanvullingen, plaats dan gerust een reactie of reageer via Facebook. Dan wil ik nu eindigen met mijn recensie van Paul Verhoevens Elle, in de nieuwe aflevering van Dutch Angle Film Reviews.