Filmweek 3 Door Dennis van Elten

Filmweek 3 door Dennis: De derde filmweek van dit jaar zit er al weer op. Het is een veelbewogen week geweest. Een week waarin Star Wars: The Force Awakens nog steeds op nummer 1 staat. Ter ere daarvan ging Kylo Ren undercover onder de medewerkers van Starkiller Base. Niet alleen Star Wars deed het goed, ook Spectre heeft al 20 miljoen opgebracht. Hopelijk gaat X Men: Apocalypse dit ook halen, er zijn ieder geval wel hoge verwachtingen.

Filmweek 3 door Dennis van Elten

Star Wars: The Force Awakens doet het nog steeds goed aan de bioscoopkassa

In de aanloop naar de Oscars zijn een grote groep acteurs boos omdat er te weinig gekleurde acteurs genomineerd zijn. Dit is dan ook een reden voor Will Smith om niet naar de ceremonie toe te gaan. Gelukkig gaat zwarte komiek en acteur Chris Rock desondanks nog steeds de presentatie op zich nemen. Alles beter dan Ricky Gervais.

Filmweek 3 door Dennis van Elten

Chris Rock verzorgd de presentatie van de oscars

Voor DC wordt het een mooi jaar met films als Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad, waarvan een trailer verscheen. De meningen hierover waren verdeeld op de Filmhoek redactie. Ikzelf vond hem niet bijzonder. Ook wordt er naar de toekomst van de DC franchise gekeken, met veel informatie over de Justice League film en de films die eraan vooraf zullen gaan, zoals Wonderwoman en Aquaman. Daarnaast wil Ben Affleck een grotere rol in de nieuwe Batman film.

Filmhoek Justice League

Er is deze week veel informatie verschenen over de Justice League

Voor Marvel was het ook een goede week: De Russo broers spraken in een Q&A over Spider-Man en andere Marvelfilms. Avengers acteurs Jeremy Renner (Hawkeye) en  Elisabeth Olsen (Scarlet Witch) sporen binnenkort een moordenaar op in Windriver, waarvan een trailer verscheen.

Na een drietal sterfgevallen vorige week is in Filmweek 3 de Italiaanse filmmaker Ettore Scola overleden. Michael Caine leeft, ondanks zijn drankprobleem nog wel. De acteur vertelde openhartig over zijn strijd met drank. Ook regisseur Quentin Tarantino was deze week open en verklapte dat al zijn films een connectie met elkaar hebben. Nog even en Stephen King vertelt dat zijn nieuwe verfilming Cell ook te maken heeft met al zijn oude boeken. Martijn sluit deze week af met een leuke video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter