Finale Wie is de Mol? 2020 live bij Pathé en Euroscoop te zien

De spannende finale van het speciale jubileumseizoen Wie is de Mol 2020 van AVROTROS is dit najaar wederom te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé en Euroscoop. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij 25 Pathé en Euroscoop bioscopen verspreid over heel Nederland. De finale vindt plaats op zaterdag 24 oktober 2020 om 20:30u. De tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan.

Jubileumeditie Wie is de Mol?

In het extra jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Nog één keer! Een tweede kans! Spelen ze het spel dit keer anders? In het prachtige Italië starten zij hun zoektocht naar de Mol. Naast Ron Boszhard, Nikkie de Jager en Ellie Lust doen ook Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Tina de Bruin, Jeroen Kijk in de Vegte, Peggy Vrijens, Patrick Martens en Horace Cohen opnieuw op zoek naar de saboteur van het programma, dat zich dit seizoen afspeelt in het Italiaanse Toscane.

Locaties Wie is de Mol 2020 finale

Pathé vertoonde dit voorjaar voor het eerst de Wie is de Mol?-finale in haar bioscopen en dit was een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht.

Via de website van Pathé (www.pathe.nl/WIDM) kunnen Wie is de Mol?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost €6,-. De volgende vestigingen van Pathé en Euroscoop tonen dit najaar de finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

De Pathé en Euroscoop bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal. Uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter