Finale Wie is de Mol live in de bioscoop bij Pathé

Molloten opgelet! De spannende finale van Wie is de Mol is dit jaar opnieuw te beleven in de bioscoop bij Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping van het 22e seizoen volgen bij 25 Pathé bioscopen verspreid door heel Nederland. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 5 maart 2022 om 20:30u. De ticketverkoop voor Wie is de Mol live in de bioscoop start vandaag.

Wie is de Mol live in de bioscoop

Dit is de derde keer dat de finale van Nederlands meest spannende spelprogramma te zien is bij Pathé. De eerdere edities van de Wie is de Mol? finales waren een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht. Via de website van Pathé kunnen fans een plek bemachtigen. Tickets kosten €7,50. Er is een aantal tickets in selecte bioscopen beschikbaar voor AVROTROS-leden.

De volgende vestigingen van Pathé doen mee: Amsterdam Arena, Amsterdam Noord, Amsterdam de Munt, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, Scheveningen, Den Haag Spuimarkt, Delft, Rotterdam de Kuip, Rotterdam Schouwburgplein, Schiedam, Ede, Arnhem, Breda, Nijmegen, Zwolle, Tilburg, Tilburg-Stappegoor, Eindhoven, Helmond, Leeuwarden, Groningen en Maastricht.

Voor tickets en meer informatie: klik hier.

Sinds 2019 wordt het programma gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

De deelnemers van Wie is de Mol ? 2022 zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño AriasGlen FariaHila NoorzaiKim-Lian van der MeijLaetitia GerardsSahil Amar AïssaSuzanne KlemannThomas van Luyn, Welmoed Sijtsma.

Voor dit nieuwe seizoen reisde de groep af naar Albanië!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter