Finale Wie is de Mol? live in Pathé bioscopen te zien

De finale van Wie is de Mol? is dit jaar voor het eerst te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij negentien theaters van Pathé verspreid over heel Nederland. De finale vindt plaats op zaterdag 14 maart om 20:30u. De tickets gaan op donderdag 27 februari in de verkoop. AVROTROS-leden krijgen voorrang en kunnen vanaf morgen 11 februari hun tickets voor de Wie is de Mol- finale op het grote doek bij Pathé al kopen.

De presentatie van het twintigste seizoen is opnieuw in handen van Rik van de Westelaken en het spel speelt zich dit jaar af in China. De kandidaten bestaan uit actrice Tina de Bruin, modeontwerper Claes Iversen, voetballer Nathan Rutjes, presentatrices Leonie ter Braak en Anita Witzier, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, muzikant Rob Dekay, actrice Jaike Belfor en acteur en presentator Buddy Vedder.

Locaties Wie is de Mol? finale bij Pathé

Via de website van Pathé kunnen WIDM?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts €6,-. De volgende vestigingen van Pathé tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Tickets zijn vanaf morgen 11 februari voor AVROTROS-leden en vanaf 27 februari voor iedereen te verkrijgen via: www.pathe.nl/widm2020.