Flashforward vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Flashforward zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. In FlashForward krijgt de hele wereld een black-out van precies 137 seconden. Tijdens deze black-out heeft iedereen een visioen over wat er met hen zal gebeuren over exact zes maanden. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Flashforward op Disney Plus Star

Uit het niets zorgt een mysterieuze flits ervoor dat bijna iedereen ter wereld het bewustzijn verliest en een glimp opvangt van zijn of haar leven zes maanden vooruit. Terwijl een elite-eenheid van de FBI het mysterie probeert op te lossen, komt de rest van de mensheid er al snel achter dat wat lotsbestemming betreft, er nog niets vastligt.

FlashForward is een sciencefictionserie, welke voor het eerst uitgezonden werd ABC op 24 september 2009. Het is gebaseerd op het boek Flashforward uit 1999 van Canadees sciencefictionschrijver Robert J. Sawyer. De reeks is bedacht door Brannon Braga en David S. Goyer.

De cast bestaat uit namen als Joseph Fiennes, John Cho, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Dominic Monaghan, Brían F. O’Byrne, Courtney B. Vance, Sonya Walger, Christine Woods.

Flashforward is vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter