Follow the Money vanaf 1 oktober op Netflix

De Deense serie Follow the Money (originele titel Bedrag) zal vanaf 1 oktober op Netflix te zien zijn. Het gaat volgens de streamingdienst om meerdere seizoenen. We worden meegenomen in de wereld van de financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen. Het is het verhaal van ambitie die corrumpeert en de manier waarop de georganiseerde misdaad hun buit witwast. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Follow the Money op Netflix

Vlakbij een windmolenpark wordt een lijk gevonden. Inspecteur Mads bijt zich vast in de zaak en gaat op zoek naar het verband tussen het dode lichaam en vermeende wanpraktijken binnen de energiewereld waarin de overledene werkzaam was. Hij stuit al gauw op verdachte financiële ontwikkelingen bij Energreen, een snel groeiend groene-energie imperium dat geleid wordt door de charismatische CEO Alexander. Wanneer de jonge, ambitieuze advocaat Claudia fraude aan het licht brengt binnen het bedrijf, wordt ze halsoverkop aangesteld als hoofd Juridische Zaken. Een promotie waardoor ze meer en meer verstrikt raakt in het financiële en juridische bedrog waarmee Energreen verder bouwt aan zijn weg naar de top.

De serie is afkomstig van de Deense publieke omroep (DR),de producent van The Killing, Borgen en The Legacy. Gecreëerd door BAFTA Award-winnend scenarist Jeppe Gjervig Gram (Borgen), Thomas Bo Larsen (Festen, Jagten) en Nikolaj Lie Kaas (The Killing 3, Adam’s Apples, Angels & Demons).

De hoofdrollen worden gespeeld door Nikolaj Lie Kaas, Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño, Esben Smed.

Follow the Money verschijnt 1 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter