Trailer Lethal Weapon seizoen 2

FOX heeft een trailer vrijgegeven voor Lethal Weapon seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. De serie is gebaseerd op de populaire filmfranchise met dezelfde naam. Damon Wayans Sr zal de rol spelen van LAPD Detective Roger Murtaugh en Clayne Crawford als Martin Riggs.

Lethal Weapon seizoen 2

Aan het begin van seizoen twee bevindt LAPD-rechercheur Martin Riggs (Clayne Crawford) zich ten zuiden van de grens van Californië, waar hij van plan is eindelijk af te rekenen met de drugsbaron die volgens hem verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw. Maar slechts drie woordjes van zijn partner, Roger Murtaugh (Damon Wayans), veranderen alles. Niet lang daarna gaan good cop Murtaugh en krankzinnige good cop Riggs weer samen aan de slag. Ze lossen moorden op en bestrijden criminaliteit, en daarbij rijden ze heel wat auto’s in de prak en blazen ze alles op wat in de weg staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Damon Wayans SrClayne CrawfordKeesha SharpKevin RahmJordana Brewster, Johnathan Fernandez, Dante Brown, Chandler Kinney en Michelle Mitchenor.

De serie word geregisseerd door McG aan de hand van een script van Matt Miller. De Lethal Weapon serie is een productie van Warner Bros. Television in samenwerking met Lin Pictures en Good Session Productions. Matt Miller, Dan Lin, Jennifer Gwartz en McG dienen als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter