Frasier reboot in ontwikkeling bij Paramount Plus

Het is bijna 17 jaar geleden sinds Frasier na elf seizoenen ten einde kwam in 2004. TVLine meldt nu dat de lang in ontwikkeling zijnde reboot van de door Kelsey Grammer geleide sitcom eindelijk zou kunnen verschijnen bij Paramount +, aangezien de onderhandelingen voor het project momenteel gaande zijn. vroege stadia. De Frasier reboot is in ontwikkeling sinds 2018, waarbij Grammer actief betrokken was en aandrong op het project.

Frasier reboot

Frasier is een Amerikaanse komedieserie (1993 – 2004), een spin-off van de serie Cheers die draait om het leven van Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer), een psychiater met zijn eigen radioprogramma. Het is een van de succesvolste spin-offs aller tijden (met een record van 37 Emmy Awards), en was ook een van de populairste komische programma’s ooit op de Amerikaanse televisie.

Dr. Frasier Crane, een psychiater, verhuist van Boston naar zijn thuishaven Seattle, waar hij samen met zijn vader Martin Crane (John Mahoney) en diens onafscheidelijke kameraad Eddie (een jackrussellterriër) zijn intrek neemt in een luxueus appartement. Vader Martin is een gepensioneerde politieagent, die sukkelt met zijn gezondheid sinds hij is neergeschoten tijdens een overval. Daardoor is Frasier genoodzaakt om een huishoudster/fysiotherapeute aan te nemen: Daphne Moon, een Britse die “enigszins helderziend” is. Vanaf het moment dat Daphne als verzorgster van Martin haar intrede in de serie doet, heeft Frasiers broer, Dr. Niles Crane (ook psychiater) een oogje op haar.

Frasier is gemaakt door David Angell, Peter Casey en David Lee. De serie had hoofdrollen voor Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin en John Mahoney. Het bevatte ook een aantal gastacteurs die hun stem gaven als bellers, waaronder Gillian Anderson, Halle Berry, Jodie Foster, Carrie Fisher, Linda Hamilton, Helen Mirren, Ben Stiller, Kevin Bacon, Billy Crystal en meer.

De serie was van 1993 tot 2004 elf seizoenen lang te zien. Frasier kreeg in totaal 108 Emmy-nominaties en 37 daarvan, waaronder Outstanding Comedy Series en Outstanding Lead Actor in a Comedy Series voor Grammers optreden als Frasier Crane. Bovendien heeft de serie ook twee Grammer Golden Globe Awards voor Beste Acteur gewonnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter