Fuller House krijgt vijfde en laatste seizoen

Na vier seizoenen voor de streamingdienst heeft Netflix aangekondigd dat Fuller House, de vervolgserie van de veelgeprezen Full House uit 1987, voor een vijfde en laatste seizoen zal terugkeren. Je kunt de aankondigingsvideo hieronder bekijken!

In de spinoff-serie Fuller House woontdierenarts en onlangs weduwe D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) in haar ouderlijk huis met haar jongere zus en de aspirant-muzikant Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en DJ’s levenslange beste vriend / mede-alleenstaande moeder Kimmy Gibbler (Andrea Barber). De vrouwen gaan samenwonen om elkaar te helpen bij het navigeren door loopbanen, ouderschap en relaties met het soort liefde en humor dat je alleen kunt krijgen van de mensen met wie je bent opgegroeid. Het Tanner-huis is voller dan ooit, met niet alleen de drie jongens van DJ – de onhandige 13-jarige Jackson, de neurotische 7-jarige Max en baby Tommy Jr. – maar ook Kimmy’s tienerdochter Ramona en haar ex-man Fernando.

Fuller House heeft hoofdrollen voor Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Juan Pablo Di Pace, Soni Nicole Bringas, Michael Campion, Elias Harger, Dashiell Messitt, Fox Messitt, Scott Weinger, John Brotherton en Ashley Liao. Bob Boyett en Jeff Franklin dienen als uitvoerende producenten. Fuller House wordt geproduceerd door Miller-Boyett Productions en Jeff Franklin Productions in samenwerking met Warner Horizon Television voor Netflix. Het vijfde en laatste seizoen van Fuller House is vanaf dit najaar te zien.