Gabriel Luna keert terug als Ghost Rider In Hulu serie

Variety heeft gemeld dat Gabriel Luna wederom de rol van Robbie Reyes zal gaan spelen in de aanstaande Hulu live-action serie rondom de duivelse motorrijdende antiheld Ghost Rider. Luna speelde eerder Reyes Rider in het vierde seizoen van ABC’s Agents of S.H.I.E.L.D. en ondanks het feit dat hij wist van de plannen voor een soloreeks, bleef het personage drie jaar lang liggen totdat Hulu zowel de Ghost Rider als Helstrom serie aankondigde. De nieuwe versie van Reyes zal echter geen connecties hebben met zijn verhaallijn in SHIELD.

Marvel’s Ghost Rider richt zich op Robbie Reyes, de ultieme antiheld, die woont aan de grens van Texas / Mexico, verteerd door het hellevuur en bovennatuurlijk gebonden aan een demon. Wanneer hij de Rider ontketent, brengt Robbie wraak voor de onschuldigen die hij tegenkomt, maar worstelt hij met het beheersen van de macht die hij uitoefent. De serie is uitvoerend geproduceerd door Ingrid Escajeda, Paul Zbyszewski en Jvel Loeb van Marvel Television. Uitvoerend producent en Showrunner Ingrid Escajeda vertelde:

“I couldn’t be more excited and honored to be handed the reins to a Marvel character as beloved as GHOST RIDER. This story hits every note for me—my love for grounded yet conflicted characters and my desire to scare the $&!# out of people! It’s important to me to find a take that thrills existing fans as well as wider audiences and I believe we’ve done just that.” 

Het personage verscheen voor het eerst in Marvel Comics in 1972 en is nog steeds een van hun meest populaire anti-helden. Als een voormalige motorstuntman, verkoopt hij zijn ziel aan de duivel (later onthuld als de demon Mephisto). De Johnny Blaze-variant van het personage werd gespeeld door Nicolas Cage in de niet-MCU-films Ghost Rider en Ghost Rider: Spirit of Vengeance.