Gal Gadot als Evil Queen in Disney’s live action Snow White

Gal Gadot is in de laatste onderhandelingen om de rol te spelen van de Evil Queen in Disney’s Snow White and the Seven Dwarves (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), een live-action versie van de klassieker uit 1938. Dat meldt The Hollywood Reporter. De Boze Koningin is degene die naar haar magische spiegel stapt en de beroemde vraag stelt: “Spiegel, spiegel, aan de muur, wie is de mooiste van allemaal?” En elke dag reageert de Spiegel op de koningin dat zij het is. Wanneer de dag komt dat het niet gebeurt, begint de koningin in een moorddadige neergang waarbij een jager, zeven dwergen, een vergiftigde appel en veel gezang betrokken zullen zijn.

Rachel Zegler, actrice uit Steven Spielberg’s West Side Story, zal de hoofdrol spelen als het titelpersonage. Benj Pasek en Justin Paul zullen nieuwe liedjes schrijven voor de film, die volgens Deadline een heruitvinding is van de Disney-animatieklassieker uit 1938. Marc Webb (The Amazing Spider-Man, Gifted, The Only Living Boy in New York) regisseert de film. 

Gal Gadot in Snow White

Het verhaal van Snow White is gebaseerd op het sprookje van de gebroeders Grimm. Disney’s animatiefilm, Snow White and The Seven Dwarfs, debuteerde meer dan 80 jaar geleden in 1937. De film volgde prinses Snow White terwijl ze door haar slechte stiefmoeder naar het gevaarlijke bos werd verbannen en gered wordt door zeven dwergen die haar onderdeel maken van hun huishouden. De film werd genomineerd voor een Best Music Oscar, waarbij Walt Disney een erepenning voor de film won.

Er zijn in de loop der jaren een aantal adaptaties van het klassieke verhaal geweest, waaronder Snow White and the Huntsman, met Charlize Theron, Kristen Stewart en Chris Hemsworth, en Mirror Mirror uit 2012 met Julia Roberts en Lily Collins in de hoofdrol.

Benj Pasek en Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman, Dear Evan Hansen) zullen nieuwe liedjes voor de film schrijven. Marc Platt zal als producer optreden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter