Gal Gadot heeft spijt van Imagine video

Wie herinnert zich de Imagine video van 2020 nog, het filmpje waarin een handjevol celebrities om de beurt vals meezongen op het John Lennon lied? Deze video die aan het begin van de Corona pandemie viral ging stond dat jaar bekend als misschien wel de meest gehate video op het internet. Met name actrice Gal Gadot, die het initiatief voor het filmpje nam, kreeg veel kritiek te verduren. In een recent interview met InStyle kon Gal Gadot er wel om lachen, en ze vertelde waarom ze spijt heeft van de Imagine video.

In het interview sprak de Wonder Woman actrice onder andere over haar aankomende Cleopatra biopic. De interviewer noemde echter ook een incident bij de laatste Elle Women in Hollywood prijsuitreiking, waar Gal Gadot uit zelfspot Imagine begon te zingen. Daarop had de actrice het volgende te zeggen:

“It just felt right, and I don’t take myself too seriously. And with the whole Imagine controversy, it’s funny. I was calling Kristen [Wiig] and I was like, “Listen, I want to do this thing.” The pandemic was in Europe and Israel before it came here [U.S.A.] in the same way. I was seeing where everything was headed. But [the video] was premature. It wasn’t the right timing, and it wasn’t the right thing. It was in poor taste. All pure intentions, but sometimes you don’t hit the bull’s-eye, right? I felt like I wanted to take the air out of it, so that [event] was a delightful opportunity to do that.”

Imagine video met Gal Gadot

In maart 2020, toen landen over de hele wereld voor het eerst in lockdown gingen, werd een video op het Instagram account van Gal Gadot gedeeld. Gadot had het initiatief genomen om verschillende beroemdheden een stukje van het John Lennon lied Imagine te laten zingen; en grote namen als Kristen Wiig, Will Ferrell, Jamie Dornan en Natalie Portman deden mee. Het project was bedoeld als een inspirerend filmpje om het publiek een hart onder de riem te steken. Maar gezien de reacties op het internet was lang niet iedereen geamuseerd door dit initiatief. Kijkers vonden het maar een irritante video die niet heel erg goed gemaakt was. En tijdens een dodelijke pandemie waren Hollywood acteurs die vanuit de achtertuin van hun vakantiehuisje staan te zingen misschien het laatste wat het publiek wilde zien.

Heb je de Imagine video van Gal Gadot nog niet gezien, of wil je het om de een of andere reden nog een keer zien? Bekijk het hier.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter