Gastbloggers en andere samenwerkingen

Wil jij gastbloggen?

Entertainmenthoek is op zoek naar gastbloggers en andere samenwerkingsvormen

Het doel van Entertainmenthoek is om zo compleet mogelijk verslag te doen van het moois dat de wereld van films en series te bieden heeft. Dit kunnen we echter niet alleen, vandaar dat we ook regelmatig samenwerken met externe partijen. Naast (Nederlandse) filmmakers en evenementen zoals de Dutch Comic Con gaan we ook graag in zee met andere filmbloggers en websites.

Mocht jij zelf een blog of website hebben dan kunnen we wellicht wat voor elkaar betekenen. Zo staan we altijd open voor gastbloggers en lijkt het ons ook leuk om eens een stukje te schrijven voor jouw platform.

 

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Gastblog op Entertainmenthoek

  • Jij schrijft een stukje (minimaal 300 woorden) over films, series of comics. (overige vormen van Entertainment in overleg)
  • Wij plaatsen dit op onze website, met daarin eventueel een link* naar jouw blog en/of stukje tekst ter promotie.

*Commerciële partijen uitgezonderd

Gastblog op jouw platform

  • Een van onze redactieleden schrijft (in overleg) een stukje voor jouw blog of website
  • Jij plaats het en voegt onze naam/link toe.
  • Wij delen het stukje op onze social media kanalen.

(Vaste) gastblogger worden

Ben jij een beginnende blogger die graag beter wilt leren schrijven? Of zoek je een vast platform om je werk te kunnen publiceren? We staan ook altijd open voor vaste gastbloggers. Dit houdt in dat je op ieder gewenst moment een blog of recensie voor ons kunt schrijven. Indien je er behoefte aan hebt geven wij je vervolgens tips en feedback.

Als je consistent werk levert dan kom je ook in aanmerking voor kijkcodes, goodies en het bijwonen van premières of andere evenementen.

Heb jij vrijblijvende interesse? Stuur een mailtje naar Martijn@entertainmenthoek.nl

(We staan ook altijd open voor andere samenwerkingen en ideeën)

Het bereik van Entertainmenthoek:

Entertainmenthoek brengt sinds 2012 (toen nog als Filmhoek) verslag uit van hetgeen dat er in de wereld van films en series gebeurt. We hebben door de jaren heen regelmatig premières bezocht, interviews gehouden en zijn sinds 2015 jaarlijks aanwezig op de Dutch Comic Con in Utrecht.

Als het gaat om sociale media dan is onze Facebook-pagina het meest actief. Hier worden niet alleen al onze artikelen gedeeld, maar vinden ook vaak gezellige gesprekken tussen onze bezoekers plaats. Ook op Instagram zijn we steeds actiever, hier organiseren we sinds kort iedere week een vrijdag-quiz.

Facebook: 3800+ likes
Instagram: 1200+ volgers
Twitter: 550+ volgers
DA: 26
Meer over het team van Entertainmenthoek is hier te lezen.
Interesse? Stuur een mailtje naar Martijn@entertainmenthoek.nl