Geen Horrible Bosses 2 voor regisseur Seth Gordon

Hoewel het al zeker is dat Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis terug zullen keren voor de sequel op de succesvolle komedie Horrible Bosses (2011), geldt dit niet voor regisseur Seth Gordon. De reden hiervoor is echter niet bekend. Horrible Bosses 2 wordt geschreven door John Francis Daley en Jonathan Goldstein. Naast de drie hoofdrolspelers lijkt ook Jamie Foxx terug te keren in de rol van Motherfucker Jones.

Horrible Bosses gaat over drie vrienden die besluiten een complot te smeden om hun gruwelijke bazen een kopje kleiner te maken. De bazen werden destijds gespeeld door Kevin Spacey, Jennifer Anniston en Colin Farrell.

De drie beste vrienden Nick, Kurt en Dale zijn redelijk gelukkig met hun leven. Ze hebben alledrie een leuke woning en een betaalde baan. Ze gaan echter elke dag wel met tegenzin naar hun werk, omdat ze vreselijk behandeld worden door hun superieuren (Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey). Na een avondje stappen bedenken ze een plan om hun bazen, die in de weg staan van hun gelukkige bestaan, te vermoorden.