Ginny & Georgia vanaf 24 februari op Netflix

De serie Ginny & Georgia is vanaf 24 februari te zien op Netflix. De vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken, maar merken dat de weg niet is geplaveid met rozen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Ginny & Georgia op Netflix

De serie vertelt het verhaal van de 15-jarige Ginny Miller en 30-jarige moeder Georgia Miller. De twee hebben een heel gecompliceerde en moeizame moeder-dochterrelatie en de tiener voelt zich ook een stuk volwassener dan haar moeder. Bovendien ergert Ginny zich ook aan alle aandacht die haar moeder krijgt van haar klasgenoten. Georgia blijkt daarnaast een groot geheim met zich mee te dragen en na jaren op de vlucht te zijn geweest, wil ze niets liever dan aarden in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nog nooit hebben gehad: een normaal leven. Zoals je waarschijnlijk al ziet aankomen, gaat dat ook niet zonder slag of stoot en blijft het verleden haar achtervolgen. Toch zou de moeder er álles aan doen om haar familie te beschermen.

Ginny & Georgia is een dramaserie gemaakt door Sarah Lampert. Debra J. Fisher (Alias, Criminal Minds) is showrunner van de reeks. Anya Adams (GLOW en Black-ish) tekende voor de regie voor de eerste twee afleveringen.

De serie is donkerder en mysterieuzer dan Gilmore Girls. In feite zijn er tal van parallellen met Desperate Housewives en Little Fires Everywhere, zegt bedenker en uitvoerend producent Sarah Lampert:

“We wanted to make a grounded show with real teenagers, real emotions, and honesty. Fifteen-year-old girls go through a lot. Like, a hell of a lot. Something we talked about a lot in the writers’ room is that everyone is fighting a battle that you can’t see. And although our characters are flawed, we treat them with compassion, which is something the world needs more of right now. We weren’t really interested in labeling our characters ‘right’ and ‘wrong’ or passing judgement on them, but instead wanted to explore their gray areas.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple.

Ginny & Georgia zal op 24 februari 2021 op Netflix verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter