Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht

Naya Rivera, vooral bekend door haar rol als Santana in Glee, is sinds gisteren vermist. Ze ging samen met haar 4-jarige zoontje in een boot het het meer Piru op, maar kwam niet meer terug. Haar zoontje werd later door de politie alleen gevonden op de boot. Voor haar leven wordt gevreesd. Dit werd gemeld door de nieuwssite TMZ.

Het zoontje Josey gaf aan dat Naya in het water dook, maar vervolgens niet boven kwam. De bootverhuurder waarschuwde daarop de politie. Er zijn duikers op zoek gegaan naar de actrice, maar tot nu toe zonder resultaat. De zoektocht wordt vandaag voortgezet. Haar zoontje is na het incident bij familie ondergebracht.

Naya Rivera vermist

Vele fans hebben op Twitter een reactie geplaatst en hopen dat ze Naya gevonden wordt. Ook Glee-collega Harry Shum Junior plaatst een tweet.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter