Gomorra seizoen 1 t/m 4 vanaf 17 januari op Videoland

Seizoen 1 t/m 4 van het Italiaanse misdaaddrama Gomorra is vanaf 17 januari 2022 te zien bij Videoland. Het vijfde en laatste seizoen, dat onlangs al wel verscheen op Netflix, ontbreekt nog. Wanneer dit seizoen verschijnt is nog niet bekend. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Gomorra op Videoland

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro’s zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bende ervoor dat Pietro in de gevangenis belandt. Imma, de vrouw van Pietro, krijgt nu de touwtjes in handen. Na een lang verblijf in Honduras keert Genny terug naar Napels om zijn plaats in te nemen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Salvatore EspositoArturo Muselli, Ivana Lotito, Marco D’Amore, Fortunato Cerlino.

Gomorra is gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano en de film van Matteo Garrone. De reeks werd geregisseerd door regisseur Stefano Sollima (Romanzo Criminale) en was voor het eerst op 6 mei 2014 te zien op de Italiaanse zender Sky Italia.

Gomorra seizoen 1 t/m 4 is vanaf 17 januari 2022 te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter