Gomorra seizoen 5 vanaf 18 december op Netflix

Gomorra seizoen 5 is vanaf 18 december bij Netflix. Het vijfde en tegelijk laatste seizoen van deze wereldberoemde Italiaanse maffiareeks zet de gecompliceerde relatie tussen Ciro Di Marzio en Gennaro Savastano extra in de verf. Ooit beste vrienden, nu gezworen vijanden. Er ontspint zich een laatste meedogenloze strijd op leven en dood. Het vijfde seizoen verschijnt bijna twee jaar na de release van het vierde seizoen. Bekijk hieronder een trailer.

Gomorra seizoen 5

Het vijfde en laatste seizoen van de meedogenloze maffiareeks Gomorra gaat naar een absoluut hoogtepunt. De botsing tussen de Levantes en Patrizia heeft Napels immers in puin gelegd, waardoor Genny zich genoodzaakt ziet zijn droom van een normaal leven op te geven en terug te keren naar de criminaliteit. Opgejaagd door de politie, en gedwongen in een bunker te leven zonder Azzurra en Pietrino lijkt Genny’s enige bondgenoot en hoop ‘O Maestrale, de mysterieuze baas van Ponticelli. Maar er is oorlog op komst en de vijanden zijn woest. Tot Genny een sensationele ontdekking doet, die álles verandert: Ciro Di Marzio leeft.

De hoofdrollen worden gespeeld door Salvatore EspositoArturo Muselli, Ivana Lotito, Marco D’Amore, Fortunato Cerlino.

Gomorra is gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano en de film van Matteo Garrone. De reeks werd geregisseerd door regisseur Stefano Sollima (Romanzo Criminale) en was voor het eerst op 6 mei 2014 te zien op de Italiaanse zender Sky Italia.

Gomorra seizoen 5 verschijnt vanaf 18 december op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter