Good Girls seizoen 3 vanaf 6 juli te zien op Netflix

Good Girls seizoen 3 is vanaf 26 juli te bekijken op Netflix. Het komische drama volgt drie op het eerste gezicht brave vrouwen die uit wanhoop een supermarkt beroven en daarna steeds dieper afdalen in de criminele onderwereld.

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Aan het einde van het tweede seizoen leek Beth voorgoed te hebben afgerekend met de gevaarlijke Rio. En dus besluiten de vrouwen hun ogenschijnlijke vrijheid te gebruiken om zelf geld te gaan vervalsen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard, Matthew Lillard.

Good Girls is een dramedyserie van de zender NBC en gemaakt door Jenna Bans. De serie ging in première op 26 februari 2018.

Good Girls seizoen 3 is vanaf 6 juli te zien op Netflix.