Gratis Netflix kijken zonder account. Dat doe je zo!

Netflix is wellicht de grootste streamingsdienst, maar ze zijn nog steeds op zoek naar nieuwe abonnees. Nu is de pagina Netflix.com/watch-free gelanceerd, waar je een aantal Netflix series en films gratis kan bekijken. Daarvoor is geen account nodig en hoeven geen betaalgegevens te worden ingevoerd.

In een statement zei Netflix:

“We’re looking at different marketing promotions to attract new members and give them a great Netflix experience.”

Gratis Netflix kijken

Wat series betreft, gaat het om de eerste aflevering van een aantal van de populaire titels. Nu kun je bijvoorbeeld kiezen uit Stranger Things, Murder Mystery, Boss Baby, Love is Blind, Our Planet, de Spaanse serie Elite en de films The Two Popes en Bird Box. Je ziet dan wel eerst een reclame, die je na een paar tellen weg kunt klikken. Netflix wil op deze manier meer abonnees aantrekken.

De gratis titels kan je enkel op je computer of op een Android-apparaat bekijken. Het is niet mogelijk om de gratis Netflix content te streamen op een aangesloten televisieplatform. Netflix zegt dat het aanbod op de Watch Free-pagina van tijd tot tijd zal veranderen. Hoe vaak dat gebeurt, is niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter