Greenland 2 in ontwikkeling met Gerard Butler & Morena Baccarin

Volgens Deadline is Thunder Road Pictures momenteel bezig met het ontwikkelen van Greenland 2, een vervolg op de sci-fi actiethriller van vorig jaar. De nieuwe film zal Greenland: Migration gaan heten. Regisseur Ric Roman Waugh zal het vervolg regisseren en hem herenigen met de schrijver van de eerste film, Chris Sparling. Daarnaast zijn hoofdrolspelers Gerard Butler (300) en Morena Baccarin (Deadpool-films) beide verbonden om hun rol als man en vrouw, John en Allison Garrity, opnieuw te spelen.

In de film worstelt een familie, geleid door Gerard Butler‘s John Garrity, om te overleven in het licht van een catastrofale natuurramp. De film uit 2020 was een van de vele releases die vorig jaar werden uitgesteld vanwege de aanhoudende pandemie. Hierdoor verschoof de film uiteindelijk van een bioscooprelease naar digitale release.

Greenland: Migration zal het verhaal blijven volgen van de familie Garrity, die een bijna-uitstervende gebeurtenis overleven wanneer een komeet de aarde raakt, die de veiligheid van de Groenlandse bunker achter zich moet laten en een gevaarlijke reis moet maken door de gedecimeerde bevroren woestenij van Europa om een ​​nieuw thuis te vinden.

Het vervolg zal naar verwachting in 2022 in productie gaan. Het zal worden geproduceerd door Butler en Alan Siegel via hun G-BASE-banner, samen met Thunder Road’s Basil Iwanyk en Brendon Boyea. Anton financiert de film en heeft controle over alle rechten, met Antons Sebastien Raybaud en John Zois als producenten.

Greenland 2

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garrity (Gerard Butler) slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos, moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

In de film zijn er ook rollen voor Morena Baccarin (Homeland, V, Deadpool), Scott Glenn (The Hunt for Red October, The Silence of the Lambs, Backdraft), Andrew Bachelor (When We First Met, The Babysitter, Coffee & Kareem), David Denman (Brightburn, The Office, Puzzle).

Greenland werd geregisseerd door Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen, Snitch, Felon) en is geschreven door Chris Sparling (Buried, The Sea of ​​Trees, The Atticus Institute).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter