Groeten van Gerri | Vanaf nu te zien!

Vanaf vandaag is Groeten van Gerri thuis te zien. De film werd geregisseerd door Frank Lammers, maar hij neemt ook de hoofdrol van scheikundeleraar Gerri op zich, die per ongeluk viral gaat in zijn inmiddels bekende witte onderbroek.

Op dit moment ligt de filmwereld stil aangezien het moeilijk is om met 1,5 meter afstand een film op te nemen. Toch waagde Lammers een poging. Met een camera en enkele bevriende acteurs op de webcam maakte hij de comedy, waarvan je hieronder de trailer kunt bekijken.

Groeten van Gerri

Groeten van Gerri

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. De film komt vanaf vandaag al uit bij Pathé thuis, terwijl het idee dus pas drie maanden geleden ontstond. Lammers zei:

“Maar het is goed gelukt. Ik wilde niet de hele dag met mijn hand omhoog zitten en maar roepen om hulp. Op deze manier kon ik alsnog iets van werk doen.”

Naast Frank Lammers zijn er in de film rollen voor Viggo Waas, Sanne Langelaar en Fedja van Huêt.

De Nederlandse komediefilm is geregisseerd door Frank Lammers op basis van een scenario door Michiel Stroink.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter