Nieuwe Guillermo del Toro’s Nightmare Alley trailer

Er is een nieuwe trailer voor Nightmare Alley verschenen. Het gaat hier om de aankomende noir-thrillerfilm trailer van Guillermo del Toro. Je kunt de Nightmare Alley trailer hieronder bekijken. De film vertelt het verhaal van een ambitieuze circusartiest (gespeeld door Bradley Cooper) welke een talent heeft om mensen met slechts een paar zorg woorden te manipuleren. Deze komt in contact met een psychiater (Cate Blanchett), welke mogelijk nog gevaarlijker is dan hijzelf.

Nightmare Alley trailer

Nightmare Alley trailer

Nightmare Alley vertelt het verhaal over een ambitieuze circusartiest (Bradley Cooper) die een talent heeft voor het manipuleren van mensen met slechts een paar zorgvuldig gekozen woorden. Hij laat zich in met een psychiater (Cate Blanchett), die mogelijk nog gevaarlijker is dan hij.

Naast de Oscar-genomineerde Bradley Cooper (A Star is Born) als hoofdrolspeler Stanton Carlisle, Rooney Mara (Carol) als Molly, zijn er rollen voor Cate Blanchett (The Aviator) als Dr. Lilith Ritter, Oscar-genomineerde Willem Dafoe (The Lighthouse) als Clem Hoately, Toni Collette (Hereditary) als Zeena, Ron Perlman als Bruno, Richard Jenkins (The Shape of Water) als Ezra, Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions) als Pete en Holt McCallany (Mindhunter) als Anderson.

Nightmare Alley werd geregisseerd door Oscar-winnaar Guillermo del Toro en is gebaseerd op een scenario dat hij met Kim Morgan geschreven heeft.

De film staat gepland om op 20 januari 2022 in de bioscopen verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter