Guy Ritchie regisseert Disney’s Hercules live-action remake

Guy Ritchie zal Disney’s aankomende live-action Hercules remake regisseren. Dit meldt Variety. Ritchie was in 2019 ook verantwoordelijk voor de remake van Disney’s Aladdin. Naast Ritchie heeft Disney Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ingehuurd om een ​​eerste concept voor de film te schrijven. Avengers: Infinity War en Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo zijn aangesteld om de remake te produceren via hun AGBO-banner.

Guy Ritchie regisseert Hercules

Hercules verscheen in 1997 en volgt de godenzoon (Tate Donovan), die als baby werd weggekaapt door Hades (James Woods) en gedwongen werd onder de stervelingen te leven als half mens, half god. Nu hij een tiener is, moet Hercules zich op aarde bewijzen zodat hij waardig is om bij de goden op de berg Olympus te wonen. Met zijn moedige side-kick Philoctetes (Danny DeVito), moet Hercules leren hoe hij zijn kracht kan gebruiken om een ​​reeks kwaadaardige wezens te verslaan.

Het verhaal van de film is losjes gebaseerd op de Griekse mythe van Hercules. Het scenario van de film kwam van Ron Clements en John Musker. De soundtrack voor Hercules bestaat uit muziek geschreven door componist Alan Menken en liedtekstschrijver David Zippel.

De animatiefilm is opmerkelijk omdat hij gedurende de vele jaren van ontwikkeling voortdurend werd aangepast, met 18 gecrediteerde schrijvers die hebben bijgedragen aan het eindproduct.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter