H3L seizoen 3 is vanaf 29 maart te zien bij Videoland

De Videoland Original H3L seizoen 3 is vanaf 29 maart te zien bij Videoland. H3L volgt het leven van vijf middelbare scholieren op het Keizer Vijzels College. Inmiddels zitten de personages in hun laatste jaar, maar is er ook weer een nieuwe rebelse klas opgestaan.

Klas H3L is de nachtmerrie van elke docent. De klas waar altijd iets gebeurt. De tieners ontdekken drugs, seks, liefde, discriminatie, identiteit, vriendschap en jaloezie. Hoe gaan ze hier mee om?

H3L seizoen 3 op Videoland

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz. Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt en dat is niet altijd positief.

In het derde seizoen heeft de reeks een tijdsprong gemaakt en zit het vijftal in hun laatste jaar op de havo, maar ondertussen is er een nieuwe rebelse klas opgestaan die nog harder tegen de regels van de school schopt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Romy van de Put, Levy Jansen, Hamza Othman, Davey Driessen, Serah Meijboom.

H3L is een Nederlandse dramaserie te zien bij Videoland. De serie ging in première op 11 november 2019. H3L seizoen 3 is vanaf 29 maart te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter