Hacks seizoen 2 vanaf 12 mei op HBO Max

HBO Max heeft de officiële trailer vrijgegeven van Hacks seizoen 2, de langverwachte terugkeer van de veelgeprezen komedie met in de hoofdrol Jean Smart en Hannah Einbinder. De serie moet op donderdag 12 mei terugkeren met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen per week.

De video toont de nasleep van Deborah’s mislukte show, waardoor ze op een comedytour door Amerika gaat in een poging haar carrière te redden. Het bevat ook onze eerste blik op de gastrol van Oscar-genomineerde Laurie Metcalf als wegbeheerder.

Hacks seizoen 2

Hacks seizoen 2

Het duistere mentorschap tussen de legendarische Las Vegas-comedian Deborah Vance en de jonge schrijfster Ava blijft zich ontwikkelen terwijl de twee door het land reizen om Deborah’s nieuwe stand-up act te workshoppen.

Hacks wordt geleid door Emmy-genomineerde Hannah Einbinder en Golden Globe-winnaar Jean Smart. Terugkerende castleden zijn ook Carl Clemons-Hopkins, Jane Adams, Christopher McDonald, Kaitlin Olson, Paul W. Downs, Poppy Liu, Rose Abdoo, Mark Indelicato, Meg Stalter, Angela E. Gibbs, Luenell, Johnny Sibilly, Joe Mande, Ally Maki en Lorenza Izzo.

Seizoen 2 zal ook de introductie bevatten van nieuwe terugkerende gaststerren Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na Wen en Susie Essman.

Hacks is gemaakt en geproduceerd door Paul W. Downs, Lucia Aniello en Jen Statsky, die ook optreden als showrunners. Uitvoerende producenten zijn Emmy-winnaars Michael Schur via Fremulon, David Miner voor 3 Arts Entertainment en Morgan Sackett.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter