Halina Reijn gaat Amerikaanse slasher regisseren

De Nederlandse actrice en regisseuse Halina Reijn gaat een Amerikaanse film maken. Volgens website Deadline wordt het een soort slasher afkomstig van filmstudio A24.

Waar Halina Reijn voorheen actief was als actrice heeft ze zich de laatste tijd gestort op produceren en regisseren. In navolging van haar debuut Instinct uit 2019 gaat ze nu de regie van een film genaamd Bodies, Bodies, Bodies op zich nemen:

Er is nog niets over het plot bekend, maar het gaat blijkbaar een ‘secret slasher’ worden. Qua cast is er al wel het een en ander vrijgegeven. Zo zullen onder andere Amandla Stenberg (The Hate U Give), Myha’la Herrold, Pete Davidson (The Suicide Squad) en Maria Bakalova een rol hebben. Deze laatste kwam onlangs nog in de publiciteit vanwege het spelen van Borat’s dochter in Borat Subsequent Moviefilm.

A24 films

De aankomende film van Halina Reijn zal geproduceerd worden door A24, een bekend en onafhankelijk Amerikaans productiebedrijf. Deze partij was ook verantwoordelijk voor films als Uncut Gems, Midsommar en Moonlight.

Halina Reijn

Reijn begon haar carrière als theateractrice en was later te zien in films als Zwartboek, De Eetclub en Boy 7. Ook had ze enkele jaren geleden een rol in de Zweedse Netflix-serie Conspiracy of Silence. In 2015 zette ze samen met Carice van Houten een productiebedrijf op, waarvan het door haar geregisseerde Instinct de eerste film was. Tevens was ze samen met van Houten als creative producer betrokken bij de serie Red Light, waarin ze beide ook een hoofdrol vertolken. Meer over Red Light (en waar je de serie kunt kijken) is te lezen in dit artikel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter