Halloween Ends vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscoop

Halloween Ends draait vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop. Universal Pictures heeft vandaag de nieuwe trailer vrijgegeven voor Halloween Ends, waarin Jamie Lee Curtis het opnieuw opneemt tegen Michael Myers. Bekijk de trailer hieronder.

Halloween Ends bioscoop

Halloween Ends in Nederland in de bioscoop

Na 45 jaar bereikt de horrorfranchise zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. In een laatste confrontatie zoals nooit eerder op het scherm is vastgelegd. Slechts één van hen zal het overleven.

Icoon Jamie Lee Curtis keert voor de laatste keer terug als Laurie Strode, de rol die Curtis’ carrière lanceerde. Ze speelt Laurie nu al meer dan vier decennia, een van de langste combinaties tussen acteurs en personages in de filmgeschiedenis. Toen de franchise in 2018 opnieuw werd gelanceerd, verbrijzelde Halloween de kassarecords en werd het het meest winstgevende hoofdstuk van de franchise.

Vier jaar na de gebeurtenissen van Halloween Kills, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en schrijft ze haar memoires. Michael Myers is sindsdien niet meer gezien. Laurie heeft, nadat ze het spook van Michael decennia lang haar realiteit heeft laten bepalen en sturen, besloten om zichzelf te bevrijden van angst en woede en het leven te omarmen. Maar wanneer de jonge man Corey Cunningham (Rohan Campbell), wordt beschuldigd van het vermoorden van een jongen waarop hij aan het babysitten was, ontketent dit een waterval van geweld en terreur die Laurie zal dwingen om eindelijk het kwaad voor eens en voor altijd onder controle te krijgen.

Halloween Ends heeft rollen voor Jamie Lee Curtis als Laurie Strode, Andi Matichak als Allyson, Rohan Campbell als Corey Cunningham, Will Patton als Officer Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace en James Jude Courtney als The Shape.

De film is geregisseerd door David Gordon Green op basis van een scenario van Paul Brad Logan (Manglehorn), Chris Bernier (The Driver serie), Danny McBride en David Gordon Green, gebaseerd op op personages gecreëerd door John Carpenter en Debra Hill.

Halloween Ends wordt geproduceerd door Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block. De uitvoerende producenten zijn John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra en Christopher H. Warner. Universal Pictures, Miramax en Blumhouse presenteren een Malek Akkad-productie, in samenwerking met Rough House Pictures.

Halloween Ends draait vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter