Handtekeningenactie voor TRON 3

We lieten eerder al weten dat Disney toch geen TRON 3 ging produceren. Het zag er eerst naar uit dat de vervolgfilm er binnenkort zou komen, aangezien zowel regisseur Joseph Kosinski als castleden Garrett Hedlund en Olivia Wilde allemaal wilden terugkeren. Toch besloot Disney na de tegenvallende opening van Project T het TRON 3 project voorlopig niet te realiseren. Teleurgestelde fans van de films zijn daarom een petitie begonnen op Change.org.

Maker van de petitie Lucas Lowman schrijft het volgende:

‘Tron: Legacy grossed over 400 million dollars and helped more fully realize the world created in the original Tron. It’s a shame that Disney has elected not to move forward with a third Tron film as the universe is ripe to be explored. Sign this petition so that we may show Disney that The Grid is too great to never be shown again and to prove that Flynn lives.”

Het doel van Lowman was om minimaal 15.000 handtekeningen op te halen. Dat is al gelukt, wat momenteel hebben al zo’n 25,943 mensen die petitie getekend. Mocht jij ook willen tekenen, de petitie is hier te vinden.

TRON

De originele film uit 1982 met Jeff Bridges in de hoofdrol speelde zich af in het computerprogramma genaamd The Grid, waar een computerhacker wordt ontvoerd en gedwongen wordt deel te nemen aan gladiatorengames. De film was geen hit en kreeg gemengde recensies, hoewel de speciale effecten in die tijd als baanbrekend werden beschouwd. De cult-aanhang die in de daarop volgende jaren groeide, hielp de populariteit van de film alleen maar te vergroten. Daarom besloot Disney om verder te gaan met het vervolg TRON: Legacy in 2010.

Legacy was een grote release met een cast bestaande uit Jeff Bridges, Garrett Hedlund en Olivia Wilde. De film werd geregisseerd door Joseph Kosinski.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter