Hans Zimmer staat in 2021 in Ziggo Dome

Op 27 februari 2021 komt Hans Zimmer Live naar de Ziggo Dome! De Duitse componist doet weer verschillende grote zalen aan in 2021, waaronder dus de Ziggo Dome in Amsterdam.

Hans Zimmer in Ziggo Dome

Hans Zimmer is de componist achter de soundtracks van een groot aantal wereldberoemde en invloedrijke filmtitels. De componist brengt zijn composities in de Ziggo Dome met een indrukwekkende live show tot leven. Het publiek kan wederom een reeks iconische en indrukwekkende uitvoeringen verwachten van wereldberoemde filmtitels als The Lion King en Interstellar tot meer recent materiaal als Dunkirk en X-Men: Dark Phoenix. Daarnaast zal Zimmer ook werk ten gehore brengen dat nog niet eerder live is uitgevoerd, zoals The Last Samurai en Tears Of The Sun. Tijdens het optreden wordt Zimmer vergezeld door een koor en orkest van meer dan 100 muzikanten.

Het is voor het eerst in vier jaar dat de componist in Nederland optreedt. Zijn filmmuziek wordt intussen ook gebruikt voor muziekevenementen. Zo vindt op maandag 11 november The World of Hans Zimmer plaats, waar hij zelf niet bij aanwezig is. Wel is hij regisseur en curator van de show.

De kaartverkoop voor de show start woensdag 6 november via Eventim.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter