Doe mee met de Harry Potter en Disney pubquiz!

De komende maanden wordt er op meerdere plekken een Harry Potter en Disney pubquiz georganiseerd. Ben jij een echte liefhebber van Disney? Of weet je alles van Harry Potter? Lees dan verder:

Disney pubquiz

De gloednieuwe Disney Quiz! Ben je als kind ook dagenlang bezig geweest met het kijken van sprookjes films en Donald Duck lezen? Of geniet je als volwassene nog steeds van elke nieuwe Disney of Pixar film in de bioscoop? Dan is dit een quiz voor jou!

In 7 ronden testen we hoeveel er uit je kindertijd werkelijk is bijgebleven. Je wordt door middel van open vragen, videofragmenten en plaatjes meegenomen op een avondvullende reis door het grote en geweldige oeuvre dat Disney rijk is.

Not speaking Dutch? And you would like to play the quiz in English? This is not a problem. We will translate the questions in English for you!

Harry Potter quiz

Expelliarmus! Zet je schrap voor de meest betoverende quiz van allemaal.

Weet jij welke draak de kluis in de bank bewaakt, hoeveel slangen op de deur van de geheime kamer staan en wat de bijzondere kracht van de Demiguise is? Kom dat testen in acht rondes vol vragen, foto’s en fragmenten over de magische karakters en uitgesponnen verhaallijnen uit de Harry Potter reeks.

Stuur je uilen eropuit om een zwerkbalteam van maximaal 5 tovenaars samen te stellen en doe mee.

Not speaking Dutch? And you would like to play the quiz in English? This is not a problem. We will translate the questions in English for you!

Meer informatie kun je vinden via Facebook of de website van Quiz & Fun Events

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter